Метро Туризъм успешно започна своята дейност преди 14 години като Туроператор с удостоверение за Туроператор и Турагент с № 04804. През това време компанията ни се утвърди като водеща в автобусните почивки за дестинация Турция. Комфортните ни автобуси допринесоха за качеството на предоставяните туристически услуги, а професионаизмът на екипа за надеждност и за индивидуално отношение към всеки клиент.

Предлагаме богат избор и различни варианти за ваканция, подходящи за семейства с деца, за любителите на активното оползотворяване на времето, изпълнено със забавления, за почитателите на здравословния начин на живот и почивка на море, планина или в чужбина.

Основните ни дейности са:

Организирани самолетни и автобусни групови почивки и екскурзии
Организиране на индивидуални пътувания в България и чужбина
Продажба на самолетни и автобусни билети
Хотелско настаняване
Круизни пътувания по всички направления на круизните оператори като MSC CRUISES, COSTA CRUISES, NORWEGIAN CRUISE LINE
Трансфери, автомобили под наем, екскурзоводи и екскурзии на място
Медицински застраховки
Работим с агенции-партньори в много градове на страната и чужбина,готови да предложат възможно най-добрите условия за почивки и екскурзии,отговарящи на вашите изисквания и критерии.

Възползвайки се от услугите на Метро туризъм вие получавате една подробно обмислена и добре организирана програма на разумна цена, съответстваща на качеството.


Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.